Bron van ambacht, puur van smaak.

(H)eerlijk genieten

Bron van ambacht, puur van smaak. Met een eerlijk en verantwoord assortiment staan wij graag voor u klaar in onze bar friture.

Onze verse ambachtelijke frieten moet je geproefd hebben. Wij halen zelf elke week de aardappelen bij de boer uit de klei. Deze wassen we handmatig helemaal schoon om vervolgens de aardappel te snijden. Daarna gaat de vers gesneden frietjes nog in een dompelbad en laten we ze rustig drogen. Zodra deze droog genoeg zijn gaan we ze voorbakken. Dit gebeurd op een lagere temperatuur en een aantal minuten. Vervolgens laten we de vers voorgebakken friet minimaal een half uur rusten om ze daarna heerlijk krokant van buiten en lekker zacht van binnen af te bakken op een hogere temperatuur. U proeft het verschil, dat garanderen wij u!

Veel van ons werk is ambachtelijk en intensief maar u zult, vinden wij, één van de beste frietjes eten in de regio!

Vanuit onze bar serveren wij duurzame en ambachtelijk gebrouwen bieren, (lokale) biologische wijnen en verantwoorde frisdranken. Hierbij zetten wij veganistische alternatieven in de schijnwerpers.

Één ding is zeker, vers gesneden friet wordt hét ambachtsproduct. Met aardappelen rechtstreeks uit de klei van een lokale teler toveren wij van jong tot oud een smakelijke glimlach op ieders gezicht.